Huidverzorging bij kanker

Ziek zijn kost veel energie en ontspannen lukt niet altijd. Kanker en de behandelmethodes om deze te bestrijden zijn vaak destructief voor o.a. huid en nagels. Om maar niet te spreken over de impact op de psyche van de (ex) patiënt. Juist dan is een bezoek aan de schoonheidsspecialiste een aanrader. Zij weet hoe een gevoelige huid het beste kan worden behandeld en geeft u een moment van ontspanning. Ik heb ervaring met de behandeling van (ex) kanker patiënten en heb de nodige kennis verworven om een verantwoorde maar toch heerlijke behandeling te kunnen uitvoeren.

 

Deze behandelingen worden op donderdagochtend uitgevoerd in de sfeervolle en praktische ruimte van Huidtherapie Janssen gevestigd in Zorgcentrum Blankenburg. Dus ook als u slecht ter been bent is de praktijk goed te bereiken en toegankelijk. Er bestaat een nauwe samenwerking tussen Praktijk De Wilg en de diverse disciplines binnen het zorgcentrum welke indien nodig kunnen worden geraadpleegd en/of betrokken bij de behandeling. Een prettige en geruststellende gedachte!

 

Bij binnenkomst ontvangt u een kopje koffie of thee en een ontspannend voetbad. Terwijl wordt met u de behandeling doorgesproken. Hierbij komen natuurlijk ook de medische aspecten aanbod. Uw behandeling wordt altijd aangepast op uw persoonlijke situatie maar omvat in elk geval een reiniging, masker en gezichts/decolleté massage in een sfeervolle ambiance. Tijdens het masker ontvangt u een weldadige handmassage en geniet u van een prettig muziekje. Indien de huid het toe laat kan er desgewenst (tegen meerprijs) geëpileerd worden.

 

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om permanente make-up in te zetten op medisch vlak. Denk hierbij aan wenkbrauwen die verloren gaan of zijn gegaan bij de bestrijding van kanker. Of aan het pigmenteren van een tepelhof na een borstreconstructie. In veel gevallen kan de behandeling worden vergoed. Raadpleeg hiervoor uw verzekering.

 

De tarieven van bovenstaande behandelingen vindt u onder tabblad tarieven.