Schoonheidsbehandeling en huidverbetering

Weleda_Behandeling_sfeerfoto_1Bij een schoonheidsbehandeling gaat het in eerste instantie niet om het handhaven van de bestaande conditie van de huid maar naar het streven van de verbetering van de conditie. Dat staat voorop! Als schoonheidsspecialist weet ik dat lekker in je vel zitten een belangrijke bijdrage levert aan je uitstraling. Altijd! In je werk of in je privé-leven. En daarbij geeft een verzorgd uiterlijk en een ontspannen geest zelfvertrouwen en kracht. Ik werk daar graag aan mee!

Dit kan bereikt worden door een behandeling aan te passen aan specifieke huidtypen en/of huidproblemen en door voortzetting van deze behandeling thuis d.m.v. het gebruik van goede producten. Hiermee wordt de salonbehandeling ondersteund en een optimaal resultaat bereikt. "Goede producten" bevatten in elk geval géén minerale vetten (deze werken huidveroudering en een onzuivere huid in de hand). Daarnaast bevatten ze een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen. Wilt u een stralende huid die zo lang mogelijk jong en elastisch blijft? Dan zult u uw huid goed moeten verzorgen met de juiste producten.

 

In mijn praktijk heb ik gekozen voor het huidverbeterende merk NEODERMA. Dit cosmeticamerk biedt hightech natuuroplossingen voor de meest uiteenlopende huidproblemen. De producten bestaan uit alleen zuiver natuurlijke ingrediënten in de hoogst mogelijke dosis.

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent “nieuwe huid”. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen:  de producten en de behandelingen hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. De acht beautybehandelingen van Neoderma zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met uiterst moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten.

 

De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.

 

Bij de 1e behandeling wordt altijd een huidanalyse uitgevoerd. Aan de hand van alle informatie over uw huid wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. Daarin staat welke verzorgingsmiddelen het beste zijn voor uw huid en welke aanvullende behandelingen of preparaten u nodig heeft of kunt gebruiken. Het is natuurlijk altijd aan uzelf of u deze raad opvolgt of niet. Een huidanalyse is tenslotte geen medisch advies!

 

Neoderma kent productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overmatige pigmentatie. Voor mannen heeft Neoderma een aparte –zeer innovatieve- lijn, evenals voor lichaamsverzorging en zonbescherming.

Kortom: Neoderma is voor iedereen !

 

Bij Praktijk De Wilg kunt u ook terecht voor acné behandelingen. Ik heb hiervoor een gespecialiseerde opleiding gevolgd en een door ANBOS erkend diploma behaald. Hierdoor is het mogelijk dat uw behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar, mits dit in uw pakket meeverzekerd is.  Om een goed resultaat te behalen is het een voorwaarde de behandeling minimaal elke 4 weken te herhalen en de producten ook thuis te gebruiken.  

 

Voor inhoudelijke informatie over de verschillende behandelingen verwijs ik u naar het tabblad Tarieven.